FC Twente Nieuws

'FC Twente laat oog vallen op backs van Ajax en PSV'

'FC Twente laat oog vallen op backs van Ajax en PSV'

FC Twente is volop op zoek naar versterkingen voor het aankomende seizoen. De club uit Enschede zou haar oog hebben laten vallen op Terry Lartey Sanniez, die momenteel onder contract staat bij Ajax.

Dit weet een doorgaans goed geïnformeerde gebruiker op het forum van FCTwente.net te melden. De 21-jarige rechtsback kwam afgelopen seizoen uit voor de beloften van de Amsterdamse club, echter loopt zijn contract af en is hij transfervrij op te pikken. Lartey Sanniez kwam 81 maal in actie voor Jong Ajax, maar heeft nooit zijn debuut in de hoofdmacht mogen maken. Daarnaast speelde hij negentien interlands voor meerdere jeugdteams van Oranje.

[google]

Bovendien lijkt FC Twente Jurich Carolina van PSV eveneens transfervrij in te willen lijven, zo stelt medegebruiker Tys. De 19-jarige vleugelverdediger speelde tot dusver 58 wedstrijden voor Jong PSV, maar ook hij wacht nog op zijn debuut in het eerste elftal. Carolina kwam twee keer in actie namens Curaçao in interlandwedstrijden. In het verleden speelde hij bij jeugdelftallen van Oranje. Afgelopen kalenderjaar stond Carolina in de belangstelling van het Engelse Southampton, dat destijds onder leiding van Ronald Koeman opereerde.

Foto: Pro Shots

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties