FC Twente Nieuws

FC Twente loopt aanvaller mis: "Ik had geen plan B als het niet was doorgegaan."

FC Twente loopt aanvaller mis: "Ik had geen plan B als het niet was doorgegaan."

Adnane Tighadouini is aan de neus van FC Twente voorbij gegaan. De Tukkers zijn in de strijd om de aanvaller afgetroefd door Vitesse. De 23-jarige voetballer komt over van Málaga en heeft zijn keuze voor de club in Arnhem goed doordacht.

[google] "FC Twente was in beeld, maar ik wilde het liefst naar Vitesse", aldus Adnane Tighadouini in gesprek met Voetbal International. De spanning was hoog bij de aanvaller, die zich bij een afketsende transfer geen raad had geweten. "Mijn wens is nu uitgekomen, gelukkig is het rondgekomen. Ik had geen plan B als het niet was doorgegaan."

Het contract van Tighadouini bij Málaga loopt nog tot medio 2020, maar dat doet nu niet ter zake als het aan de Marokkaans-Nederlandse voetballer ligt. "Ik focus me op dit seizoen." besluit hij.

Doe mee aan de FC Twente Topcoach competitie en WIN mooie prijzen!!


Net als de afgelopen jaren organiseert Twente Insite ook dit jaar weer een FC Twente Topcoach competitie. Koop met een budget van 52 miljoen euro 18 spelers en scoor met deze selectie zoveel mogelijk punten! Voor de uiteindelijke top vijf hebben we mooie prijzen. KLIK HIER en doe ook mee! PS: Vergeet niet je vrienden uit te dagen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties