FC Twente Nieuws

FC Twente maakt informatie kaartverkoop voor oefenduel tegen Everton bekend

FC Twente maakt informatie kaartverkoop voor oefenduel tegen Everton bekend

FC Twente richt zich momenteel volledig op de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De club uit Enschede speelt op woensdag 19 juli een oefenwedstrijd tegen Everton, daar waar de gebroeders Koeman werkzaam zijn als trainer. FC Twente heeft vandaag op haar website verdere informatie met betrekking tot de kaartverkoop voor het duel gepubliceerd.

[google]De wedstrijd wordt gespeeld bij SV De Lutte en de aftrap vindt plaats om 19:00 uur. De kaartverkoop voor het duel start op woensdag 28 juni, de voorverkoop loopt tot 14 juli.

Tickets in de voorverkoop kosten €15,- voor volwassenen, jeugd tot en met 18 jaar betaalt €10,-. Op de wedstrijddag zelf zijn deze vijf euro duurder. Kaarten zijn onder andere verkrijgbaar in de Fanstore van de Grolsch Veste. Daarnaast zijn er verkooppunten bij Kiosk Ome Toon (Oldenzaal), Morsink Diervoeders en Hobby (De Lutte) en de VVV in Oldenzaal, Losser en de Lutte.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties