FC Twente Nieuws

FC Twente maakt zich op voor de allesbeslissende tweede seizoenhelft

FC Twente maakt zich op voor de allesbeslissende tweede seizoenhelft

Donderdagmiddag staat voor de spelers van FC Twente de eerste training op het programma van 2019. Na een vakantie van anderhalve week richt de ploeg zich op de allesbeslissende tweede seizoenshelft. De verwachting is dat de titelstrijd zal gaan tussen FC Den Bosch, Go Ahead Eagles, Sparta Rotterdam en FC Twente.

FC Twente start donderdagochtend met een individuele training voor de spelers. Om 14:30 uur zal er in Hengelo worden getraind op het veld. De eerste wedstrijd voor de Tukker staat op het programma voor zondag 13 januari. Dan moet de ploeg op bezoek bij MVV. Pusic hoopt dan weer te kunnen beschikken over Rafael Ramos, Tim Hölscher en Ulrich Bapoh. Het drietal miste de laatste thuiswedstrijd tegen NEC.

[google]

Voor Haris Vuckic, Oussama Assaidi en Jeroen van der Lely komt de wedstrijd in Limburg nog te vroeg. Assaidi gaf aan zich te richten op de thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht op vrijdag 18 januari. De verwachting is dat Jeroen van der Lely eind januari weer terugkeert op het trainingsveld. Pusic hoopt Haris Vuckic in de loop van de tweede seizoenhelft weer in te kunnen zetten, aldus Ten Voorde in de TC Tubantia.

Winterse versterkingen

Ook hoopt Marino Pusic op enkele winterse versterkingen. De trainer is op zoek naar een nieuwe spits nadat Boere en Oosterwijk de eerste seizoenshelft niet wisten te overtuigen. Jong AZ aanvaller Ferdy Druijf wordt genoemd als mogelijke nieuwe aanvalsleider.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties