FC Twente Nieuws

FC Twente-middenvelder op proef bij Minnesota United

FC Twente-middenvelder op proef bij Minnesota United

Shadrach Eghan is momenteel op stage in de Verenigde Staten, meldt De Twentsche Courant Tubantia. De middenvelder probeert Minnesota United, dat uitkomt in de North American Soccer League, te overtuigen van zijn kwaliteiten en een contract af te dwingen.

[google]FC Twente zit al een tijdje behoorlijk in de maag met Eghan. De 22-jarige Ghanees heeft een contract tot 30 juni 2017, maar zijn tewerkstellingsvergunning is verlopen en FC Twente mag het alleen verlengen als ze een minimaal salaris van een buiten de eu-salaris betalen. Dit bedrag ligt echter op bijna vier ton. De kleine middenvelder mag hierdoor niet trainen en geen wedstrijden spelen voor de Tukkers.

Eghan mag hierdoor in ieder geval tot de start van transferperiode in de winter niet spelen. FC Twente is al een hele tijd bezig om met een oplossing te komen voor Eghan. Vorig jaar verhuurde ze hem een half jaar aan het Noorse Stabaek IF, daar kwam hij echter nauwelijks aan spelen toe. Waardoor hij weer terugkeerde naar Enschede.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties