FC Twente Nieuws

FC Twente mijdt kunstgrasvelden bij oefenduels tegen Sparta en HSC '21

FC Twente mijdt kunstgrasvelden bij oefenduels tegen Sparta en HSC '21

In de week van 28 juni start FC Twente met de groepstrainingen ter voorbereiding op het nieuwe seizoen 2021-2022. De week hiervoor zullen de spelers diverse persoonlijke tests ondergaan om te bepalen hoe fit ze terug zijn gekeerd van hun vakantie.

In de voorbereiding zal de ploeg van Ron Jans diverse oefenwedstrijden spelen. Twee hiervan zijn inmiddels bekend gemaakt. De eerste wedstrijd staat gepland op zaterdag 3 juli. Dan speelt neemt FC Twente het op tegen Sparta Enschede.

De wedstrijd zal niet worden gespeeld op het terrein van Sparta Enschede zelf, maar bij de buren van Vosta. De reden is dat de FC Twente niet wenst te oefenen op kunstgras.

De tweede oefenwedstrijd volgt drie dagen later. Dan gaat de ploeg van Ron Jans op bezoek in Haaksbergen waar het oefent tegen HSC '21. Deze ploeg komt uit in de derde divisie zondag. Ook deze wedstrijd zal niet plaatsvinden op het hoofdveld van de thuisploeg in verband met kunstgras. De wedstrijd zal worden afgewerkt op het tweede veld van HSC '21.

[google]

De grote vraag die leeft onder de supporters is of er ook supporters welkom zullen zijn bij de oefenwedstrijden. Hierover is op het moment van schrijven nog niets bekend. Mocht dit wel het geval zijn dan zal dit op tijd worden gecommuniceerd door FC Twente.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties