FC Twente Nieuws

"FC Twente moet proberen transfervrije spelers te halen, en geen huurlingen"

"FC Twente moet proberen transfervrije spelers te halen, en geen huurlingen"

Halverwege september gaat het nieuwe eredivisieseizoen hoogstwaarschijnlijk van start. Clubs zullen echter nog geen publiek mogen verwelkomen, waardoor ze een groot deel van de inkomsten mislopen. Jan van Staa verwacht desondanks geen problemen voor FC Twente.

"FC Twente overleeft dat ook wel", vertelt Van Staa bij VoetbalTijd. "Altijd is er steun in deze regio. Dat is zo'n groot instituut. Maar het is natuurlijk vervelend als dat een heel jaar zou duren, dat is voor elke club vervelend. Elke club heeft dan een probleem."

"Bij Heracles gaan ze misschien die Dessers verkopen", vervolgt hij. "Dan kun je overleven. Bij FC Twente gaat Peet Bijen voor niks weg. Dat is het verschil. Het zijn allebei spelers van het eerste elftal, alleen de ene levert niks op en de andere een aantal miljoen."

Spelersmakelaar René Wagelaar heeft een advies voor de Tukkers. "Nu moet je de jeugd een kans geven. FC Twente heeft nu de kans om die koers te gaan varen, wat anders clubs ook doen. FC Twente moet proberen transfervrije spelers te halen, en geen huurlingen", besluit hij.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties