FC Twente Nieuws

FC Twente moet profiteren van wisselvalligheid Feyenoord

FC Twente moet profiteren van wisselvalligheid Feyenoord

FC Twente gaat zondagmiddag op bezoek bij Feyenoord. In De Kuip wordt om 14:30 uur afgetrapt. Afgelopen seizoen werd dit affiche driemaal gespeeld. In de competitie bleef het thuis bij 0-0. In de uitwedstrijd wisten de Tukkers met 2-1 te winnen. In de beker stond dezelfde eindstand na verlenging op het scorebord.

Van Wissing verwacht dat de Tukkers ook zondag in staat zijn om punten te gaan pakken. “Ik denk ook dat FC Twente echt wel resultaat kan gaan halen in De Kuip. Vooral ook omdat Twente er gewoon staat in de topwedstrijden. Dat vind ik gewoon knap om te zien bij het elftal van Ron Jans.”

Feyenoord kwam afgelopen donderdag nog in actie. In de Europa League werd er met 1-1 gelijk gespeeld tegen FC Midtjylland. “Als je Feyenoord zag voetballen. Het was echt stroperig. Weinig voetbal en weinig goede aanvallen.” Kan FC Twente profiteren van Feyenoord dat zich aan het opbouwen is? “Feyenoord is nogal wisselvallig. Alleen dat ‘Kuip-voordeel’ is er altijd weer. Dat weet je nooit, het kan alle kanten op”, aldus Van Staa.

“FC Twente is beter geworden aan de bal. Dat komt omdat ze ook weinig hoeven te wisselen. Ze hebben een vast team staan en iedereen weet wat ze moeten doen. Ze zijn vergeleken met vorig jaar in balbezit verder. Toen kwam het vooral uit de omschakeling, maar nu kunnen ze ook dominant zijn op de helft van de tegenstander”, besluit Van Staa aan tafel bij De Oosttribune.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties