FC Twente Nieuws

FC Twente neemt afscheid van fysiektrainer eerste elftal

FC Twente neemt afscheid van fysiektrainer eerste elftal

FC Twente neemt per direct afscheid van Seppe Torfs. De fysiektrainer van het eerste elftal van de club uit Enschede vertrekt uit eigen overweging om te investeren in eigen toekomst, en is dus geen slachtoffer van de ontslagronde die momenteel gaande is rondom FC Twente. Op Facebook laat Torfs weten dat hij terugkijkt op een geslaagde periode bij de Tukkers.

"Ik kwam als student, groeide uit tot een deel van de organisatie binnen de Academie en sloot af als trots lid van de eerste selectie. Twee jaren vol mooie herinneringen, tegenslagen, plezier en chaos. Het is nu tijd voor een nieuwe uitdaging, waar ik erg naar uitkijk. Ik wil iedereen van binnen en rondom de club bedanken. Het was een absolute eer om hier gewerkt te hebben. Hetgeen ik meeneem vanuit het Oosten: kop d'r veur en goan."

[google]

Een mogelijke opvolger voor Torfs bij FC Twente is Ellery Cairo. De voormalig aanvaller is momenteel werkzaam als fysiektrainer bij FC Twente Onder 16 t/m Onder 19 en zou promotie kunnen maken.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties