FC Twente Nieuws

FC Twente nodigt supporters uit voor oefenwedstrijd en wintermarkt op 10 december

FC Twente nodigt supporters uit voor oefenwedstrijd en wintermarkt op 10 december

Al op 11 november speelt FC Twente de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft. De tegenstander is dan het verrassende Sparta Rotterdam. De reden van de vroege winterstop is het WK in Qatar dat op 20 november van start gaat. Toch is het voor FC Twente niet de laatste wedstrijd voor de jaarswisseling.

De club heeft besloten om in december een oefenwedstrijd te plannen in de eigen Grolsch Veste. Vaak zijn dit soort oefenwedstrijden besloten, maar deze keer zijn de supporters van FC Twente wel welkom. De club organiseert die dag ook een wintermarkt.

"In voorbereiding op de tweede seizoenshelft speelt FC Twente op zaterdag 10 december een oefenwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Deze wedstrijd wordt gespeeld in De Grolsch Veste. Kaartinformatie en het aanvangstijdstip volgen binnenkort", zo schrijft Van der Kraan op de clubwebsite.

"Voorafgaand aan deze wedstrijd wordt er rondom het stadion een wintermarkt gehouden voor onze supporters, een dag met activiteiten voor het hele gezin. Tijdens deze lange winterstop een mooie gelegenheid om elkaar weer te treffen bij het stadion."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties