FC Twente Nieuws

FC Twente oefent tegen FC Nordsjaelland en belegt trainingskamp in Duitsland

FC Twente oefent tegen FC Nordsjaelland en belegt trainingskamp in Duitsland

Op 15 juni moeten de spelers van FC Twente zich weer melden bij de club. De spelers zullen dan een aantal testen ondergaan, waarna op 17 juni de eerste veldtraining op het programma staat. Op 25 juni wacht de eerste tegenstander. FC Twente gaat dan op bezoek bij Bon Boys uit Haaksbergen.

Inmiddels is ook de tweede tegenstander bekend gemaakt. Op zondag 3 juli speelt FC Twente op het complex van GFC Goor tegen het FC Nordsjaelland. De ploeg speelde jaren bovenin mee, maar afgelopen seizoen eindigde het op een teleurstellende tiende plek. In de degradatie play-offs wist het uiteindelijk weg te blijven uit de gevarenzone.

Na de wedstrijd tegen de Denen reist de ploeg van Ron Jans af naar Duitsland waar het een trainingskamp heeft belegd in Kamen. Tijdens een trainingskamp wordt doorgaans ook een oefenwedstrijd gespeeld, echter heeft de club nog niets bekend gemaakt over een mogelijke tegenstander.Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties