FC Twente Nieuws

FC Twente ontvangt brief van KNVB met eisen omtrent groepstrainingen

FC Twente ontvangt brief van KNVB met eisen omtrent groepstrainingen

Ondanks dat het seizoen ten einde is, hervat FC Twente volgende week de groepstrainingen. Hiermee was FC Twente de eerste club die met het nieuws naar buiten kwam. Inmiddels hebben alle clubs van brief ontvangen van de KNVB met hierin regels die zijn opgesteld door het RIVM.

Alle medewerkers moeten zich houden aan de nieuwe reglementen en daar blijft het niet bij. Alle clubs zijn verplicht om iemand aan te stellen die toeziet dat de maatregelen ook daadwerkelijk worden nageleefd. Het advies is om iemand aan te stellen van de medische staf.

De algemene regels zijn:
• Alleen klachtenvrije spelers en stafleden zijn aanwezig op de trainingsfaciliteit
• Er wordt 1,5 meter afstand gehouden voor, tijdens en na trainingen
• De standaard hygiëne maatregelen van RIVM worden strikt nageleefd
• Dat laatste betekent ook: niet spugen of snuiten op het veld

[google]

FC Twente ziet het hervatten van de training als de start van de voorbereiding op het seizoen 2020-2021. "Een voordeel van de komende lange voorbereiding is dat er ruimte is om ook veel individueel te trainen, zeg maar volgens de ‘American style’, in Amerika kennen ze ook een lange voorbereiding en wordt er veel individuele oefenstof aangeboden ter verbetering van ieders vaardigheden", aldus Van der Kraan op de clubwebsite.

Voor een uitgebreid overzicht van alle regels, klik hier.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties