FC Twente Nieuws

FC Twente presenteert met trots HORNBACH als nieuwe partner

FC Twente presenteert met trots HORNBACH als nieuwe partner

Vlak voor het einde van de werkweek heeft FC Twente bekendgemaakt dat de club zich aan een nieuwe partner heeft verbonden. Het betreft bouwbedrijf HORNBACH, dat in ieder geval tot het einde van het seizoen partner blijft van de club. De intentie is om de samenwerking langer door te zetten.

In 2022 zal er een HORNBACH-vestiging worden geopend in Enschede. FC Twente gaat helpen om dit onder de aandacht te brengen. In deze nieuwe vestiging zal de bouwmarkt haar missie uitstralen: de nummer 1 bouwmarkt van Nederland.

De Manager Commerciële zaken van FC Twente, Marco Behrens, is tevreden met de overeenkomst. "Trots dat we een partnership hebben kunnen sluiten met een landelijke partij als HORNBACH. HORNBACH stelt, net als FC Twente, de mens centraal en heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan", vertelt Behrens op de clubsite over het bedrijf dat het project van de klant centraal wil zetten.

De Manager Commerciële benadrukt dat FC Twente kan helpen met de handvatten die de club heeft. "Als club hebben we vele tools om veel mensen te bereiken, regionaal en landelijk, deze zetten we in om HORNBACH te helpen haar doelstellingen te realiseren", zegt Behrens.

Het gevoel van tevredenheid is ook aan de andere kant aanwezig. "Ook wij zijn erg blij dat we tot een mooie samenwerking zijn gekomen. HORNBACH en voetbal gaan goed samen. Zowel vanuit de passie op het veld als op de tribunes. We hebben in het verleden al diverse campagnes op voetbal gericht", zegt Jeroen Christenhusz van HORNBACH.

Doordat de nabije opening van de vestiging in Enschede, was deze samenwerking volgens Christenhusz een must. "En gezien onze komst in Enschede volgend jaar, kon deze samenwerking dan ook eigenlijk niet uitblijven. We kijken er naar uit om de fans van FC Twente met onze vestiging in Enschede van dienst te kunnen zijn", besluit hij.

PEC Zwolle – FC Twente

Wint FC Twente van PEC Zwolle en houdt bekerheld Unnerstall de nul? Dan win je 3,35 keer je inleg bij BetCity. Registreer je via deze link en ontvang een FREE BET van 20 euro bij een storting van 20 euro.

Scoort Virgil Misidjan tegen PEC Zwolle de eerste of de laatste treffer? Dan win je maar liefst 8,5 keer je inleg. Klik hier voor alle overige opties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties