FC Twente Nieuws

FC Twente reageert op onderzoek: "Altijd gezegd dat wij volledig buitenspel stonden"

FC Twente reageert op onderzoek: "Altijd gezegd dat wij volledig buitenspel stonden"

Woensdagmiddag werd bekend dat het calamiteitenplan voor de Grolsch Veste is bijgesteld. Dit was het resultaat van een onderzoek dat uitgevoerd werd door de Veiligheidsregio Twente, naar aanleiding van de ongeregeldheden in en rondom het stadion tijdens de wedstrijd FC Twente - PSV in het afgelopen seizoen. FC Twente wenste niet mee te werken aan het onderzoek, maar komt nu wel met een reactie.

"De gemeente heeft ons zojuist geïnformeerd over de uitkomst van de reconstructie van de Veiligheidsregio Twente", zo steekt de club van wal op haar officiële website. "Deze heeft zich specifiek toegespitst op de stadioncommunicatie. Het is goed dat er op dat vlak nu aanbevelingen liggen die erop gericht zijn dat alle partijen in de toekomst precies weten hoe te handelen in verschillende situaties. Uiteindelijk staat namelijk maar 1 ding voorop: de veiligheid van onze supporters en stadionbezoekers."

[google]"We hebben altijd gezegd: op 6 april stond FC Twente volledig buitenspel en het is dan aan de gezaghebbende autoriteiten om te evalueren", vervolgt FC Twente. "Uiteraard werkt FC Twente mee aan verbeteringen van procedures waar dat nodig is. In dat kader hebben wij samen met onze veiligheidspartners de benodigde aanpassingen gedaan in het calamiteitenplan en kijken we ook op andere vlakken hoe zaken nog veiliger kunnen. De oefeningen – samen met onze veiligheidspartners – in aanloop naar het EK hebben daarin ook weer nuttige inzichten opgeleverd", besluit de club.

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente topcoach competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties