FC Twente Nieuws

FC Twente reageert op 'telefoonincident': "Zouden nooit van supporters afpakken"

FC Twente reageert op 'telefoonincident': "Zouden nooit van supporters afpakken"

FC Twente verloor zaterdagavond in eigen huis met 0-1 van Willem II. Opmerkelijk genoeg verscheen na afloop van het duel op Twitter een tweet van 'De Kruikenzeiker', die uithaalde naar het beleid van de club uit Enschede.

Het account plaatste een tweet met een foto waarop een nummertje te zien is. 'De Kruikenzeiker' stelde dat een supporter zijn telefoon in een kluisje moest opbergen, omdat deze 'te groot' zou zijn en je 'ermee kan gooien'. Maandagavond reageert FC Twente via haar Twitteraccount dat ze dit als club zijnde nooit zouden doen.

'De Kruikenzeiker' laat in een reactie weten dat er wel degelijk een telefoon is ingenomen door de stewards. De vraag is dan ook waarom een supporter hierover zou liegen? Andersom geldt hetzelfde.

[google]

Aankomende vrijdag speelt FC Twente haar eerstvolgende thuiswedstrijd. De tegenstander is FC Emmen, dat momenteel de veertiende plek in de eredivisie bezet. De aftrap vindt om 20:00 uur plaats in de Grolsch Veste.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties