FC Twente Nieuws

FC Twente sluit Partnership met zakenreisbureau

FC Twente sluit Partnership met zakenreisbureau

FC Twente heeft vrijdag op de officiële website bekend gemaakt dat het in zee gaat met Uniglobe Two Travel. Het zakenreisbureau wordt Travelpartner van de club voor internationale reizen als Europese uitwedstrijd(en) en/of -trainingskamp(en). De officiële lancering van dit Partnership volgt binnenkort.

Uniglobe Two Travel is de marktleider in het verzorgen van alle aspecten van zakenreizen voor het MKB-segment. Het bedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring en werkt vanuit vestigingen verspreid over heel Nederland. Uniglobe is ook de Travelpartner van Feyenoord. In november 2020 verlengden ze het contract met elkaar tot medio 2024. Sinds het seizoen 2018-2019 bestaat het Partnership.

Op 4 juli zal FC Twente op trainingskamp gaan naar het Duitse Kamen. Deze wordt op zaterdag 9 juli afgesloten met een oefenwedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf. De ploeg is actief in de 2. Bundesliga, het tweede Duitse niveau. Op 4 of 11 augustus zullen de Tukkers afreizen naar het buitenland voor een wedstrijd in de derde voorronde van de Conference League. De loting voor deze ronde is op maandag 22 juli.

Ook zal FC Twente de komende weken enkele grote Partnerships met bedrijven bekend maken. Dit betreft in de meeste gevallen regionale bedrijven. De club is trots dat het als club ook buiten het veld stappen voorwaarts blijft zetten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties