FC Twente Nieuws

FC Twente speelt vanavond eerste oefenwedstrijd voor zeker 1000 supporters

FC Twente speelt vanavond eerste oefenwedstrijd voor zeker 1000 supporters

Vanavond speelt FC Twente de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding op het seizoen 2018-2019. Net als afgelopen seizoen gaat het op bezoek bij GFC. De wedstrijd zal om 19:00 uur worden afgetrapt aan Sportpark Heeckeren in Goor.

Inmiddels zijn er tijdens de voorverkoop al meer dan 1000 kaarten verkocht. Dit terwijl de selectie van FC Twente nog lang niet op peil is. Wel heeft de club al drie 'nieuwkomers' weten te verwelkomen. Wout Brama en Tim Hölscher keren terug op het oude nest en Ulrich Bapoh wordt gehuurd van Vfl Bochum.

Er is ook al een groot aantal spelers vertrokken. Hidde ter Avest, Stefan Thesker, Danny Holla, Michael Liendl, Marko Kvasina, Mounir El Hamdaoui, Adam Maher, Fredrik Jensen, Cristian Cuevas, Luciano Slagveer en Adnane Tighadouini zullen we niet weer zien met het Ros op de borst.

[google]

De ingekrompen selectie zal vanavond worden aangevuld met spelers van Jong FC Twente. Verder zullen ook Haris Vuckic en Oussama Assaidi afwezig zijn. Beide zijn herstellende van een knieoperatie.

Kaarten zijn vanavond te koop aan de kassa. De prijs voor volwassenen is 12,50 euro en voor de jeugd 7,50 euro.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties