FC Twente Nieuws

FC Twente speelt zaterdag in speciaal shirt die na afloop worden geveild

FC Twente speelt zaterdag in speciaal shirt die na afloop worden geveild

Voor FC Twente staat aanstaande zaterdag de eerste wedstrijd van de oefencampagne op het programma. Dan is het jubilerende Sparta Enschede de tegenstander. De wedstrijd wordt gespeeld op het terrein van Vosta omdat FC Twente weigert te voetballen op kunstgras.

"FC Twente speelt zaterdag in een speciaal wedstrijdshirt. Hoofdsponsor Pure Energie steunt Hart van Twente en stelt de plek op het shirt eenmalig beschikbaar voor dit initiatief van de Kidsclub van FC Twente. Een geweldig gebaar van onze hoofdsponsor. De gedragen shirts worden gesigneerd en geveild via de website", aldus Van der Kraan.

Aanstaande dinsdag volgt alweer de tweede oefenwedstrijd. Ook deze keer gaat FC Twente op bezoek bij een jubilerende vereniging. Deze keer is het HSC '21 dat haar 100-jarig bestaan viert. De wedstrijd wordt gespeeld op het tweede veld van de ploeg uit Haaksbergen. Er zijn alleen leden van HSC '21 welkom bij deze wedstrijd.

[google]

Oefenprogramma FC Twente voorbereiding 2021-2022

Datum Wedstrijd Locatie
Za. 3 juli Sparta Enschede - FC Twente (18:00 uur) Vosta (Enschede)
Di. 6 juli HSC '21 - FC Twente (18:30 uur) HSC '21 (Haaksbergen)
Za. 10 juli Cambuur - FC Twente Leeuwarden
Za. 31 juli Arminia Bielefeld - FC Twente Gütersloh (Duitsland)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties