FC Twente Nieuws

FC Twente start verlenging seizoenskaarten na huidige seizoen

FC Twente start verlenging seizoenskaarten na huidige seizoen

Afgelopen speelronde kon FC Twente eindelijk weer eens supporters verwelkomen in haar eigen Grolsch Veste. De wedstrijd tegen FC Utrecht, die met 1-2 verloren ging, werd in het stadion bekeken door 4000 supporters.

Zo konden sommige seizoenkaarthouders eindelijk weer eens naar een wedstrijd van hun club. Afgelopen seizoen werd de #Ikmisoe-actie ingezet voor de verlenging van de seizoenkaarten. Dit met succes, binnen één dag werden er namelijk al 7000 seizoenkaarten verkocht. Het aantal verkochte seizoenkaarten kwam uiteindelijk omstreeks de 20000 te liggen. Van die seizoenkaarthouders ziet de helft af van compensatie.

FC Twente hoopt ook met de nieuwe seizoenkaartactie weer hoge ogen te gooien. De actie zal eind mei worden opgestart. "Eind mei willen we starten met de nieuwe seizoenkaartverlenging. Meer informatie volgt de komende weken via de reguliere communicatiekanalen", aldus algemeen-directeur Van der Kraan op de clubsite.

Ondanks dat de seizoenkaarthouders dit seizoen amper in het stadion zijn geweest, heeft de club geprobeerd het stadiongevoel bij de mensen thuis te brengen. In het begin van het seizoen werden er voorafgaand aan de wedstrijden, als onderdeel van de #Ikmisoe-actie, namelijk steeds vaker matchdaypakketten met daarin de bekende broodjes beenham verkocht.


[totalpoll id="168854"]

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties