FC Twente Nieuws

FC Twente strikt Europese marktleider als nieuwe sponsor

FC Twente strikt Europese marktleider als nieuwe sponsor

FC Twente heeft met GGM Gastro een nieuwe stersponsor binnen weten te halen. Het Duitse bedrijf is marktleider als het gaat om de verkoop van apparatuur aan de horeca. Het is een unicum dat FC Twente een Duits bedrijf aan zich heeft weten te binden als stersponsor.

“We zijn erg trots en verheugd om ons als stersponsor aan de FC Twente familie te verbinden", zo laat GGM Gastro eigenaar Marcus Inan weten op de clubwebsite van FC Twente. "Wij als GGM Gastro zijnde zien veel mooie perspectieven voor de toekomst en kijken uit naar een mooie samenwerking."

"Er zijn veel gelijkenissen tussen FC Twente en GGM Gastro, met name de passie, trots en trouwe achterban die beide partijen uitstralen. Het doel van de samenwerking met FC Twente is om een nauwere band met onze klanten op te bouwen. Wij kijken er naar uit om elkaar in de toekomst te versterken en gezamenlijk mooie resultaten te behalen."

Manager Commerciële Zaken Marco Behrens is trots dat de Europese marktleider zich heeft verbonden aan FC Twente. “Wij zijn trots dat een internationaal bedrijf als GGM Gastro zich aan FC Twente verbindt. GGM Gastro, dat met haar hoofdkantoor is gevestigd in het Duitse Ochtrup, is Europees marktleider op het gebied van gastronomie. Met deze samenwerking gaan we als FC Twente een mooie bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van GGM Gastro."

[google]

Stersponsoren van grote waarde

Stersponsoren zijn voor een club als FC Twente van grote waarde. Het zijn de grootste sponsoren na de hoofdsponsor van de club. Een stersponsor betaalt jaarlijks tonnen en de club hoopt dan ook snel meerdere nieuwe stersponsoren te mogen begroeten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties