FC Twente Nieuws

FC Twente supporters laten zich opnieuw gelden: Altijd en overal!

FC Twente supporters laten zich opnieuw gelden: Altijd en overal!

FC Twente kende een vliegende start na de terugkeer in de eredivisie. Zes speelronden bleef de ploeg van Gonzalo Garcia ongeslagen en aan het begin van speelronde zeven was de ploeg voor even virtueel koploper. Inmiddels weet de ploeg weer wat verliezen is en is het na negen speelronden terug te vinden op de elfde plek op de ranglijst.

Niemand klaagt want vooraf werd door het bestuur al aangegeven dat het seizoen 2019-2020 een soort van overbruggingsjaar is. Handhaving is het doel om komende zomer nieuwe stappen te kunnen zetten.

De supporters weten waar ze aan toe zijn en klagen niet. Sterker nog, de supporters laten wederom zien hoe loyaal ze zijn aan de club. Altijd en overal zijn ze van de partij. Tijdens de thuiswedstrijden zitten er gemiddeld 26.925 fans op de tribune en ook bij uitwedstrijden laten de FC Twente supporters zich gelden.

[google]

Na negen wedstrijden staan de supporters van FC Twente op de eerste plek op de ranglijst van clubs die de meeste met de meeste supporters meenemen naar uitwedstrijden. In totaal reisden 4.446 supporters mee tijdens de vijf gespeelde uitwedstrijden. Ajax staat tweede met 3.600 supporters over vier wedstrijden. Derde staat Feyenoord met 3.025 supporters over vier wedstrijden.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties