FC Twente Nieuws

FC Twente teleurgesteld in Ter Avest: "Dachten dat hij naar Twente wilde"

FC Twente teleurgesteld in Ter Avest: "Dachten dat hij naar Twente wilde"

FC Twente is verrast door de keuze van Hidde ter Avest om aan de slag te gaan bij FC Utrecht. Net als FC Utrecht had ook FC Twente er wel oren naar om de rechtsback terug te halen naar de eredivisie. "Dat is zijn goed recht natuurlijk, maar we zijn wel een tikkeltje teleurgesteld", aldus Streuer in gesprek met Ten Voorde van de TC Tubantia.

"Vooral ook, omdat de speler zichzelf heeft aangeboden bij ons. Wij wisten op dat moment nog niet eens dat hij weg wilde en kon bij Udinese. Dus we hadden we het gevoel dat hij ook echt naar Twente wilde."

Ter Avest was voor FC Twente interessant omdat de club de optie in het contract van de huidige rechtsback Ebuehi waarschijnlijk niet kan lichten. Dit vanwege de financiële verplichtingen die hierbij komen kijken. FC Twente had de hoop Ter Avest per direct over te kunnen nemen van Udinese.

"Dus we hadden met elkaar een half seizoen moeten overbruggen, maar ik denk dat Ter Avest ook op andere posities uit de voeten had gekund. Blijkbaar heeft hij nu gekozen voor een club waar hij direct kan spelen en meer kan verdienen. Financieel kunnen wij nou eenmaal niet tegen Utrecht op. Dit is jammer voor ons, maar we vinden echt wel een andere rechtsback, al willen we natuurlijk het liefst met Tyronne verder", besluit Streuer het gesprek met Ten Voorde.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties