FC Twente Nieuws

FC Twente toont zich van haar meest slechte kant: "Dit bevestigt dat alleen maar"

FC Twente toont zich van haar meest slechte kant: "Dit bevestigt dat alleen maar"

FC Twente is vandaag negatief in het nieuws gekomen door een speler te benaderen die z'n jawoord al gegeven zou hebben aan een andere club. Het betreft Go Ahead Eagles verdediger Xandro Schenk. Gisteren stond hij in het shirt van zijn beoogde nieuwe club Sparta op de middenstip van Het Kasteel. Vlak daarna zou FC Twente hem een aanbieding zou hebben gedaan om voor een hoger salaris naar Enschede te komen. Iets dat bij Sparta totaal in het verkeerde keelgat is geschoten.

Technisch manager Henk van Stee is woest op FC Twente en laat weten in het bezit te zijn van een schriftelijke bevestiging van de zaakwaarnemer van de 25-jarige Schenk. Daarnaast laat hij weten verbaasd te zijn over de aanbieding die FC Twente heeft gedaan.

"Gezien hun financiële positie, ik begrijp niet dat ze dergelijke salarissen kunnen betalen die wij niet kunnen betalen. FC Twente komt al jaren niet zo netjes in het nieuws, dit bevestigt dat alleen maar", aldus Van Stee in gesprek met RTV Rijnmond. Mocht Schenk zich niet melden bij Sparta dan zal de club uit Rotterdam een arbitragezaak starten.

[google]

Voor de supporters van FC Twente is het wederom een vervelende ontwikkeling. De Enschedese club laat zich door deze actie van haar meest slechte kant zien waardoor de haat richting de club alleen maar zal worden aangewakkerd. Dit terwijl de club na de degradatie juist meer nederig zou moeten zijn. Iets dat de club zelf ook heeft uitgesproken na het afgelopen seizoen. FC Twente heeft vooralsnog niet gereageerd op het voorval.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties