FC Twente Nieuws

FC Twente traint op kunstgras in aanloop naar beroerd Cambuur-veld

FC Twente traint op kunstgras in aanloop naar beroerd Cambuur-veld

FC Twente bereidt zich deze week voor op het treffen met SC Cambuur. Zondag om 14:30 uur wordt er afgetrapt in Leeuwarden. Cambuur is een van de eredivisieclubs die nog altijd op kunstgras speelt. De vorige wedstrijd van FC Twente op kunstgras, tegen FC Volendam, verliep dramatisch. Er werd met 1-0 verloren. Nu hebben de Tukkers besloten in aanloop naar Cambuur-uit te trainen op het nepgras.

Dat meldt clubwatcher Leon ten Voorde op zijn Twitter-account. "Een mooie herfstdag in de vakantie. Veel kinderen uiteraard die hun helden van dichtbij kunnen zien. FC Twente traint in aanloop naar het beroerde veld van Cambuur op kunstgras."

Zondag om 14:30 gaat FC Twente weer eens een uitwedstrijd in de eredivisie proberen te winnen. De laatste keer dat dit lukte is ruim twee maanden geleden, toen op de eerste speeldag van de eredivisie door een laat doelpunt van Sem Steijn met 0-1 werd gewonnen. SC Cambuur speelde afgelopen weekend ook al thuis. Toen werd er met 0-3 verloren van Vitesse. Jochem Kamphuis is zondag de scheidsrechter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties