FC Twente Nieuws

FC Twente treft een gehavend NEC in een uitverkocht Goffertstadion

FC Twente treft een gehavend NEC in een uitverkocht Goffertstadion

FC Twente speelt zaterdagavond tegen een gehavend NEC in een uitverkocht Goffertstadion. Rogier Meijer kan tegen de Tukkers namelijk niet beschikken over Ilias Bronkhorst, Dirk Proper en Edgar Barreto. Rechtsback Bart van Rooij zal echter wel weer terugkeren in de basis. Vorige week was de verdediger nog afwezig door ziekte.

Bronkhorst en Proper trainden deze week niet mee vanwege ziekte. In tegenstelling tot Proper speelde Bronkhorst afgelopen weekend nog wel mee in de met 1-2 gewonnen uitwedstrijd tegen SC Cambuur. Bronkhorst verving, de toen nog zieke, Van Rooij. Van Rooij vult in de wedstrijd met de Tukkers de rechtsbackpositie weer in.

De 37-jarige Barreto zat de afgelopen twee wedstrijden ook al niet bij de selectie en ontbreekt ook tegen FC Twente. Hierdoor wordt het middenveld naar alle waarschijnlijkheid gevormd door Schöne, Bruijn en Mattson. De Nijmegenaren starten in een 4-3-3 formatie.

Vermoedelijke opstelling NEC:

Branderhorst; Van Rooij, Márquez, Odenthal, El Karouani; Schöne, Bruijn, Mattsson; Tavsan, Akman, Okita.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties