FC Twente Nieuws

FC Twente treft sterk AZ: "Gelijkspelletje in de lijn der verwachting"

FC Twente treft sterk AZ: "Gelijkspelletje in de lijn der verwachting"

Zondag speelt FC Twente de uitwedstrijd tegen AZ. Het is voor het tweede weekend op rij dat de Tukkers te maken krijgen met een sterke tegenstander. Vorige week werd de test goed afgerond door met 2-1 te winnen van PSV. Tussentijds speelden de Alkmaarders nog tegen Dnipro-1 in de Conference League.

Is AZ volgens Van Staa de favoriet? “Misschien wel met het thuisvoordeel. Maar die hebben een zware wedstrijd in de benen en dat moeten ze ook leren. Twente is een grote club die gaat komen, dus de motivatie bij AZ zal wel groot zijn. Maar ik denk dat normaal gesproken een gelijkspelletje meer in de lijn der verwachting zal zijn.”

De oud-speler van FC Twente heeft zin in de wedstrijd. “Dit is wel een potje om naar uit te kijken. Want je hebt twee voetballende ploegen. Ik verheug me op dit soort wedstrijden om te kijken hoe goed je nou bent als Twente zijnde.” Vorig seizoen toonden de mannen van Jans aan zeer goed te zijn tegen AZ. Beide competitiewedstrijden werden gewonnen.

“Vorig jaar hebben ze het echt heel goed gedaan. Uit bij AZ vond ik één van de beste wedstrijden. Dat was met name door het onschadelijk maken van die linkerkant door fantastisch verdedigend werk van Daan Rots. Maar gaan we hem zien op ‘tien’ of gaat hij aan de rechterkant spelen. Dan zijn wel interessante vraagstukken”, besluit Van Wissing bij De Oosttribune.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties