FC Twente Nieuws

FC Twente treft zondag nagenoeg volledig fitte tegenstander in Eindhoven

FC Twente treft zondag nagenoeg volledig fitte tegenstander in Eindhoven

Aanstaande zondag gaat FC Twente op bezoek bij PSV. De wedstrijd wordt om 16:45 uur afgetrapt in het Philips Stadion en staat onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler. De ploeg van trainer Philip Cocu kent weinig fysieke zorgen in aanloop naar het duel met de Tukkers, zo weet het Eindhovens Dagblad te melden.

[google]Alleen Jürgen Locadia nam woensdag geen deel aan een gedeelte van de gezamenlijke training. De spits annex vleugelaanvaller werkte afgelopen dinsdag al een individueel programma af, nadat hij in de wedstrijd tegen Heracles vorige week met enkelklachten uitviel. Naar verwachting sluit hij aan het einde van de week weer volledig aan bij de groep en kan Cocu zondag gewoon weer over hem beschikken.

Daarentegen kunnen de Eindhovenaren geen beroep doen op doelman Luuk Koopmans, die langdurig uitgeschakeld is wegens een operatie aan zijn schouder. Middenvelder Ramon Pascal Lunqvist traint momenteel na blessureleed ook weer volledig mee met de groep.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties