FC Twente Nieuws

FC Twente (v) hervat voorbereiding: "Die hebben onze volledige focus"

FC Twente (v) hervat voorbereiding: "Die hebben onze volledige focus"

FC Twente Vrouwen heeft haar voorbereiding afgelopen donderdag herstart. Bijna iedereen stond donderdag om 10:00 uur op het veld op Sportcampus Diekman. Enkel de speelsters die deelnamen aan het EK Vrouwenvoetbal en de speelsters die gaan deelnemen aan het WK Vrouwenvoetbal Onder20 ontbraken.

De speelsters Van Domselaar (Nederland), Dijkstra (Nederland), Olislagers (Nederland, Jansen (Nederland) en Dhont (België) sluiten 5 augustus weer aan. Zowel Nederland, als België moesten het EK verlaten na in de kwartfinale te hebben verloren. Peddemors, Auée en Everaerts beginnen 11 augustus aan het WK Onder20 met een wedstrijd tegen Costa Rica.

“Het is lekker om weer op het veld te staan en verder te kunnen met de voorbereiding. De voorrondes voor de UEFA Women’s Champions League komen eraan en die hebben onze volledige focus. Met het aansluiten van de internationals op 5 augustus is de selectie bijna weer compleet, en twee dagen later spelen we de een oefenwedstrijd”, aldus trainer Joran Pot op de website van FC Twente.

FC Twente speelt in de komende weken nog oefenwedstrijden tegen FC Köln en Bayer 04 Leverkusen. De wedstrijd met Bayer 04 Leverkusen wordt een weerzien met Robert de Pauw. De trainer die FC Twente Vrouwen afgelopen seizoen kampioen maakte. Op 18 augustus is het tijd voor de eerste tegenstander in de Champions League voorronde. Op Sportcampus Diekman is dan Agarista CSF de tegenstander.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties