FC Twente Nieuws

FC Twente (v) kan tik uitdelen in titelstrijd: "Doen waar we goed in zijn"

FC Twente (v) kan tik uitdelen in titelstrijd: "Doen waar we goed in zijn"

FC Twente Vrouwen speelt vanavond de belang thuiswedstrijd tegen Excelsior. Het is dit seizoen de meest favoriete tegenstanders van de Tukkers want er werd eerder dit seizoen twee keer ruim gewonnen. Thuis met 7-1 en uit met maar liefst 9-1. Vanavond wacht de derde en laatste confrontatie van het seizoen.

Kerstin Casparij werkt met een positief gevoel toe naar de wedstrijd. FC Twente Vrouwen is koploper en ze werd deze week opnieuw geselecteerd voor de Oranje Leeuwinnen. "Het is altijd een verrassing om erbij te zitten. Je wilt er zelf ook niet te veel op rekenen, maar ik had wel het idee dat het goed zou zitten."

Het is alweer bijna drie weken geleden dat de ploeg haar laatste competitiewedstrijd speelde. "We kwamen uit een drukke periode en de afgelopen weken hebben we goed getraind richting de laatste zes wedstrijden van dit seizoen. We zijn goed voorbereid en hebben goed de tijd genomen. Het gaat erom dat we tegen Excelsior de punten pakken, de winst is het belangrijkste. Lekker voetballen en doen waar we goed in zijn."

Als FC Twente wint van Excelsior dan komt het drie punten los van de nog enige overgebleven concurrent. Omdat FC Twente ook een veel beter doelsaldo heeft, zijn de Tukkers plots de grote favoriet. "We kijken van week tot week en elke wedstrijd in deze fase van het seizoen is een finale. Mocht het op de laatste wedstrijd aankomen tegen Ajax dan zou dat een heel mooi affiche zijn", besluit Casparij.

De wedstrijd tussen FC Twente en Excelsior wordt vanavond gespeeld op Sportcampus Diekman. De aanvangstijd is 19:30 uur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties