FC Twente Nieuws

FC Twente (v) officieus KAMPIOEN, maar moet schaal nog ophalen bij Ajax

FC Twente (v) officieus KAMPIOEN, maar moet schaal nog ophalen bij Ajax

FC Twente Vrouwen heeft zaterdagmiddag gedaan wat het doen moest. De ploeg van vertrekkend trainer Robert de Pauw won in de eigen Grolsch Veste de laatste thuiswedstrijd van het seizoen met 3-0 van PSV. Omdat ook Ajax wist te winnen is de ploeg niet officieel kampioen geworden en bleef de schaal in de koffer.

Echter kan FC Twente de titel niet meer ontgaan. De Tukkers hebben drie punten voorsprong op Ajax en een doelsaldo van plus 19, hetgeen niet meer te achterhalen is door de Amsterdammers. De schaal en het kampioensfeestje volgen komende week in het hol van de leeuw. Dan staat Ajax - FC Twente op het programma.

FC Twente stond bij rust al met 2-0 voor door twee doelpunten van de ervaren kracht Renate Jansen. In de tweede helft was het topscorer Fenna Kalma die tekende voor de 3-0. In Rotterdam wist Ajax eenvoudig te winnen van Feyenoord, maar dat was niet voldoende om het FC Twente alsnog lastig te maken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties