FC Twente Nieuws

FC Twente (V) wacht zware wedstrijd: "Het winnen is en blijft het allerbelangrijkste"

FC Twente (V) wacht zware wedstrijd: "Het winnen is en blijft het allerbelangrijkste"

Na een mindere periode van drie nederlagen op rij, wist FC Twente afgelopen week weer eens te winnen. De ploeg van Robert de Pauw veegde Excelsior met maar liefst 7-1 van de mat. Komend weekend hoopt de ploeg de goede lijn door te trekken. Het zal een lastige kluif worden want FC Twente moet op bezoek bij ADO Den Haag.

Lysanne van der Wal is blij dat de ploeg weer weet wat winnen is. "Daarvoor hadden we een mindere reeks neergezet en dan weet je dat je daarna weer punten moet gaan pakken. Natuurlijk waren we blij dat we hadden gewonnen, maar we wisten ook dat we een goed resultaat neer moesten zetten."

Komende zondag dus de wedstrijd tegen ADO Den Haag. Net als de eerste wedstrijd zal ook dit treffen live worden uitgezonden op ESPN en de NOS. "We moeten zorgen dat we 100 procent de duels ingaan en hopelijk zijn we net zo overtuigend als tegen Excelsior", zo vervolgt Van der Wal op de clubwebsite. "Het winnen is en blijft het allerbelangrijkste en daar gaan we als team alles aan doen."

Voor Van der Wal zelf is het dit seizoen vooral genieten. "Ik kom natuurlijk terug van een blessure waardoor ik vorig seizoen een deel heb moeten missen. "Dit seizoen heb ik eindelijk weer minuten kunnen maken en weer wedstrijdritme op kunnen doen. Ik ben blij dat ik weer op het veld sta en weer pijnvrij kan voetballen, met als hoogtepunt mijn Champions League debuut."

Gratis €5 freebet op FC Twente – Willem II

Wil jij komend weekend een gokje wagen op FC Twente – Willem II? In samenwerking met BetCity hebben we een speciale actie op touw gezet voor de Twente-supporters. Iedere supporter ontvangt een gratis Twente-freebet van €5 bij een nieuwe inschrijving.

Voorbeeld: Bij een storting van €20 ontvang je van BetCity een freebet van €20 euro. Daarnaast krijg je als Twente-supporter ook nog eens een speciale Twente-freebet van €5. Deze is te claimen in je dashboard na inschrijving. Succes!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties