FC Twente Nieuws

FC Twente-verdediger gedreven: "Binnen een aantal jaren in het eerste staan"

FC Twente-verdediger gedreven: "Binnen een aantal jaren in het eerste staan"

Afgelopen zomer maakte Henk van Schaik de overstap van ADO Den Haag naar FC Twente. De 19-jarige verdediger kwam bij de beloften van de club uit Enschede terecht, maar kwam tot nog toe niet in actie. Na de eerste training bij zijn nieuwe club liep hij echter een voetblessure op, waardoor hij enige tijd buitenspel stond.

"Je komt bij een nieuwe club en je wil jezelf natuurlijk bewijzen", vertelt Van Schaik in gesprek met Voetbal in de Bollenstreek. "Ik heb er voor twee jaar getekend. Mooier kon het niet. Maar gelijk bij de eerste training ging het mis. Het was even een vervelende start, maar het is mooi dat ik er weer ben."

[google]Van Schaik speelde eerder enkele wedstrijden voor de beloften van ADO Den Haag. "FC Twente heeft me met veel vertrouwen binnengehaald", vervolgt hij. "Ze hebben goede toekomstplannen met me. Hopelijk sta ik binnen een aantal jaren in het eerste, echter spelen er veel internationals en ook een aantal jongens die van grote buitenlandse clubs gehaald zijn. Je moet dus sowieso vechten voor je plek en ik zeker nu ik terugkom van een blessure", aldus Van Schaik.

[google]

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente topcoach competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties