FC Twente Nieuws

FC Twente verhoogt bierprijs en hoopt op begrip van de supporters

FC Twente verhoogt bierprijs en hoopt op begrip van de supporters

Op vrijdag 22 juli staat de eerste wedstrijd in de Grolsch Veste op het programma. Dan treft FC Twente het bevriende Schalke '04. Voorafgaand aan de wedstrijd worden diverse activiteiten gepland door FC Twente en na de wedstrijd vindt de spelerspresentatie plaats. Er zal die dag ook weer het nodige bier gedronken worden. Helaas betalen de supporters iets meer voor een beker bier dan vorig seizoen.

"Met ingang van de oefenwedstrijd tegen FC Schalke 04 worden de prijzen van de producten in de horecapunten van De Grolsch Veste aangepast. Een prijsverhoging hebben we zo lang mogelijk uitgesteld, maar door de huidige inflatie en oplopende inkoopkosten zijn we nu genoodzaakt deze (deels) door te berekenen in de prijs", laat de club weten.

"Een beker wordt 50 cent duurder. Tegelijkertijd worden de plastic bekers vervangen, we gaan over op recyclebare Grolsch bekers. De standaardmaat van de grootste maatbeker is 0.4 liter, in plaats van de welbekende 0.5 liter. We weten dat het een veelbesproken item is onder de supporters, maar we rekenen op jullie begrip."

FC Twente verhoogt bierprijs en hoopt op begrip van de supporters

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties