FC Twente Nieuws

FC Twente verkoopt veel meer seizoenkaarten dan vorig seizoen

FC Twente verkoopt veel meer seizoenkaarten dan vorig seizoen

FC Twente heeft vandaag eindelijk weer eens een nieuwe tussenstand bekend gemaakt van het aantal verkochte seizoenkaarten. Na het verlengen, het verhuizen en het verwerken van de supporters op de wachtlijst staat de teller nu op een geweldige 19.570 verkochte jaarkaarten.

Het mag een prestatie van formaat worden genoemd want er zijn een stuk meer seizoenkaarten verkocht dan afgelopen seizoen. Toen stond de teller bij de start van de vrije verkoop op 18.259. Een verschil van meer dan 1.250 stuks!

Eén van de redenen dat er meer seizoenkaarten zijn verkocht heeft te maken met het feit dat de stadions weer worden geopend. Er zijn geen restricties meer als het gaat om het aantal supporters omdat het coronavirus inmiddels goed onder controle is.

Supporters die naar de wedstrijd willen moeten wel aantonen dat ze gevaccineerd zijn of negatief getest zijn op corona. In het stadion zal alles weer zijn zoals vanouds. De anderhalve meter regel komt te vervallen net als het dragen van mondmaskers.

[google]

Wil je hier bij zijn en de ploeg ook de rest van het seizoen aanmoedigen? Pak dan nu je kans en bestel één van de nog beschikbare seizoenkaarten. Op de eerste ring zijn op het moment van schrijven nog maar 495 kaarten beschikbaar. Wees er dus snel bij! Op de tweede ring is met iets meer dan 3.500 beschikbare plekken meer keuze. Klik hier om te kijken welke plekken nog beschikbaar zijn en direct je kaart(en) te bestellen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties