FC Twente Nieuws

'FC Twente versterkt zich met Griekse linksbuiten van 11 miljoen euro'

'FC Twente versterkt zich met Griekse linksbuiten van 11 miljoen euro'

Volgens diverse Britse media en journalisten op Twitter, gaat FC Twente zich versterken met de Griekse aanvaller Christos Tzolis. De 20-jarige linksbuiten moet de opvolger worden van zijn landgenoot Dimitris Limnios. Tzolis staat momenteel onder contract bij het Engelse Norwich City.

Het zou gaan om een huurovereenkomst voor één seizoen. Dinsdag leek het er nog op dat de aanvaller naar de Belgisch kampioen Club Brugge zou vertrekken, maar lijkt nu toch te kiezen voor een overstap naar FC Twente. Norwich City nam de aanvaller een jaar gleden voor maar liefst 11 miljoen euro over van PAOK Saloniki en heeft nu nog een waarde van 8 miljoen euro. Hiermee wordt hij de duurste speler binnen de selectie.

Volgens de Britse journalist David Ornstein reist Tzolis donderdag af naar Nederland voor de medische keuring. FC Twente zou een groot deel van het salaris overnemen van Norwich City en de speler regelmatig speeltijd hebben beloofd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties