FC Twente Nieuws

FC Twente verwacht in januari uitsluitsel over miljoenenclaim fiscus

FC Twente verwacht in januari uitsluitsel over miljoenenclaim fiscus

Afgelopen zaterdag leed FC Twente haar derde seizoensnederlaag op bezoek bij PEC Zwolle. De Tukkers staan op voetballend en technisch gebied behoorlijk onder druk door de povere resultaten. De club hangt bovendien nog een belastingclaim boven het hoofd, echter moet dit bedrag nog bepaald worden naar aanleiding van het lopende onderzoek van de FIOD.

"Bij FC Twente zien ze de miljoenenclaim van de fiscus met angst tegemoet", vertellen clubwatchers Leon ten Voorde en Fardau Wagenaar in de TC Tubantia. "Zolang de hoogte daarvan niet bekend is, is de club nagenoeg verlamd, zo liet directeur Erik Velderman eerder weten. Omdat de club bang is de fiscus te frustreren, durft niemand iets over die slepende kwestie te zeggen. Dure investeringen zijn uit den boze, potentiele geldschieters wachten af totdat er meer zekerheid is."

[google]FC Twente verwacht in januari uitsluitsel over het boetebedrag te krijgen. "Als de nieuwe de voorzitter van de RVC er is en er meer duidelijk is over de belastingclaim, komt er waarschijnlijk meer kapitaal vrij voor op het veld. Maar de club zit dan in de maag met spelers die nu langdurige contracten hebben gekregen. De eindafrekening is van levensbelang voor de nabije toekomst van de club", aldus Ten Voorde en Wagenaar.

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente Topcoach Competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Win mooie prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties