FC Twente Nieuws

FC Twente vooralsnog zonder technisch directeur: "Je hebt een bepaald afbreukrisico"

FC Twente vooralsnog zonder technisch directeur: "Je hebt een bepaald afbreukrisico"

FC Twente is nog altijd druk op zoek naar een nieuwe technisch directeur. Eerder vielen de namen van Earnest Stewart en Ferry de Haan als potentiële opvolger voor Ted van Leeuwen, maar de juiste man lijkt nog niet gevonden te zijn.

"Duurt lang, hè", vertelt clubwatcher Leon ten Voorde bij De Ballen Verstand. "Van der Kraan zei: 'We gaan uit van 1 juni, maar dat kan een week naar voren én naar achteren'. Volgende week maandag is het 8 juni, en dan moet 'ie er volgens Van der Kraan zijn. Ik vind het nooit zo handig als je een datum noemt, want daar word je altijd op afgerekend. Of je moet je eraan houden. Maar ik heb het idee dat niet alles even vlotjes verloopt. Ik ben heel benieuwd, ik laat me verrassen."

Collega Fardau Wagenaar vraagt zich af of veel kandidaten zullen bedanken voor de functie bij de club uit Enschede. "Ik denk dat het ook best moeilijk is", reageert Ten Voorde. "FC Twente is een mooie, grote club om bij te werken, maar je hebt ook een bepaald afbreukrisico. Het is ook maar de vraag: wat kunnen en willen ze betalen?"

[google]

Ten Voorde weet dat er in de aankomende transferperiode veel spelers op de markt zullen komen. "Maar die lijntjes moet je in een vroegtijdig stadium al gaan uitleggen. De nieuwe technisch directeur moet straks ingewerkt worden en hij moet met de trainer om de tafel, wat voor spelers hij wil. Als er ook nog een trainer bij komt, ben je een kleine maand verder voordat je echt gaat werken aan de selectie", aldus Ten Voorde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties