FC Twente Nieuws

FC Twente Vrouwen boekt moeizame overwinning op ADO Vrouwen

FC Twente Vrouwen boekt moeizame overwinning op ADO Vrouwen

FC Twente Vrouwen heeft na de 4-0 overwinning op Excelsior Barendrecht ook het tweede duel in de Eredivisie Vrouwen gewonnen. Op bezoek bij ADO Den Haag was de ploeg van trainer Tommy Stroot met 1-0 te sterk voor de Hagenezen.

Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd, maar vlak voor rust was het FC Twente Vrouwen dat op voorsprong kwam. Op aangeven van Renate Jansen kopte spits Fenna Kalma raak. Na de thee drong ADO aan en creëerde het diverse kansen op de 1-1. Toch viel de treffer niet en hield FC Twente Vrouwen stand.

[google]

FC Twente Vrouwen gaat na twee speelronden gedeeld aan kop met PSV, dat vrijdagavond met 4-0 wist te winnen van PEC. Ajax kan ook nog op zes punten komen, de Amsterdammers spelen aanstaande zondag om 14.30 uur tegen sc Heerenveen.

ADO Vrouwen - FC Twente Vrouwen 0-1 (0-1)

Scoreverloop:
37' Kalma 0-1

Opstelling FC Twente Vrouwen: Van Domselaar, Ypema, Giesen, Van den Goorbergh, Weerden, Kalma, R. Jansen, Wilms, Darnoud (90/ Peddemors), B. Jansen (84/ Hilhorst), Vanmechelen (87/ Ellouzi).

Foto: Sportfoto Oost

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties