FC Twente Nieuws

FC Twente Vrouwen boekt overtuigende oefenzege op FSV Gütersloh

FC Twente Vrouwen boekt overtuigende oefenzege op FSV Gütersloh

FC Twente Vrouwen heeft ook haar tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding gewonnen. Na een eerdere 0-4 overwinning op BV Cloppenburg, boekte de ploeg van trainer Tommy Stroot vrijdagavond een 5-2 overwinning op het Duitse FSV Gütersloh.

Aanwinst Fenna Kalma, die deze zomer over is gekomen van sc Heerenveen, liet zien een aardig neusje voor de goal te hebben. De spits was driemaal trefzeker. De andere treffers kwamen op naam van Ashleigh Weerden en Sabrine Ellouzi.

[google][app]

In aanloop naar het kwalificatietoernooi van de UEFA Women's Champions League speelt FC Twente nog één oefenwedstrijd. Op vrijdag 2 augustus speelt het op het terrein van AD'69 in Aalten om 19.30 uur tegen VfL Bochum.

Op woensdag 7 augustus begint voor FC Twente Vrouwen het kwalificatietoernooi voor de UEFA Women's Champions League en treft de ploeg het Schotse Alashkart. Op 10 augustus is het Turske Beşiktaş de tweede opponent en het kwalificatietoernooi wordt afgesloten tegen het Poolse Górnik Łęczna

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties