FC Twente Nieuws

FC Twente Vrouwen contracteert verdedigster: "Versterking voor onze groep"

FC Twente Vrouwen contracteert verdedigster: "Versterking voor onze groep"

FC Twente heeft zich voor komend seizoen versterkt met Lynn Wilms. De 17-jarige verdedigster komt over van CTO Eindhoven, daarvoor kwam ze uit voor Sportclub Irene. Momenteel maakt Wilms deel uit van het Nederlands elftal onder 19.

"FC Twente Vrouwen is op dit moment voor mij de beste vervolgstap", laat Wilms weten op de clubsite. "Ik denk dat ik me hier de komende twee jaren weer verder kan ontwikkelen als speelster. Ik heb ontzettend veel zin om voor FC Twente Vrouwen uit te komen."

Trainer Tommy Stroot is blij met de nieuwkomer. "Zij is het type speelster die wij graag in onze selectie hebben; jong, talentvol en bereid in zichzelf te investeren", laat hij weten. "Met haar kwaliteiten, maar ook met haar goede mentaliteit en vechtlust, is zij een versterking voor onze groep. Ze kan daarnaast op meerdere plekken in de verdediging of op het middenveld uit de voeten", aldus Stroot.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties