FC Twente Nieuws

FC Twente Vrouwen speelt gelijk tegen FSV Gütersloh

FC Twente Vrouwen speelt gelijk tegen FSV Gütersloh

FC Twente Vrouwen speelde vrijdagavond de oefenwedstrijd tegen het Duitse FSV Gütersloh. Het was de laatste wedstrijd ter voorbereiding op de tweede helft van de competitie. Stroot moest het doen zonder maar liefst tien internationals en maakte van de gelegenheid gebruik om meerdere gastspelers speeltijd te gunnen.

Kika van Es, Renate Jansen, Myrthe Moorrees, Nicky Evrard, Jassina Blom, Daphne van Domselaar, Joëlle Smits, Licia Darnoud, Bente Jansen en Ashleigh Weerden waren allemaal afwezig vanwege interlandverplichtingen.

[google]Voor hen in de plaats werden Inge Tijink (18) en Sophie Pieterson (18) van Rigtersbleek, Britt Tönis (21) van Berghuizen, Naomi Hilhorst (16) van Excelsior'31, Melanie Gerrits (17) van SV Nieuwleusen, Sterre Veldhuis (15) van De Esch uit Oldenzaal, Ella Peddemors (15) van Sparta Enschede en Anna Hightower (15) van SML Arnhem bij de selectie gehaald. Alle speelsters kregen speelminuten van trainer Tommy Stroot.

De wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel. FC Twente Vrouwen was wel de betere partij, maar wist de kansen niet om te zetten in doelpunten. Volgende week vrijdag hervat FC Twente Vrouwen de competitie tegen het onlangs failliet verklaarde Achilles '29. Ondanks het faillissement zal de wedstrijd gewoon doorgaan en om 19:30 uur worden afgetrapt in Groesbeek.

Bron: TC Tubantia
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties