FC Twente Nieuws

FC Twente Vrouwen uitgeschakeld in achtste finales Champions League

FC Twente Vrouwen uitgeschakeld in achtste finales Champions League

FC Twente Vrouwen is woensdagavond uitgeschakeld in de achtste finales van de Champions League. De ploeg van trainer Tommy Stroot speelde in de Grolsch Veste de return tegen VfL Wolfsburg, maar ging met 0-1 onderuit. De heenwedstrijd eindigde in 6-0 in het voordeel van de Duitse grootmacht.

Al in de zeventiende minuut kwam VfL Wolfsburg via Anna Blässe op 0-1. Dit was tevens de ruststand. In de slotfase kreeg Danique Ypema een rode kaart en ging de bal op de stip. Doelvrouw Daphne van Domselaar stopte de strafschop en hield haar ploeg in de wedstrijd. FC Twente creëerde via onder anderen Renate Jansen en Ashleigh Weerden nog enkele kansen, maar trok uiteindelijk aan het kortste eind. De wedstrijd eindigde in 0-1 in het voordeel van de bezoekers.

[google]

Scoreverloop:
17' 0-1 Blässe

Opstelling FC Twente Vrouwen:
Van Domselaar, Peddemors, Wilms, Ypema, Darnoud (69' Roetgering), Van den Goorbergh (69' Altelaar), Vanmechelen, R. Jansen, Weerden, B. Jansen, Kalma (84' Ellouzi).

Foto: Sportfoto Oost

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties