FC Twente Vrouwen verslaat PSV in eerste finaleronde Eredivisie Cup

FC Twente Vrouwen speelde vrijdagavond de eerste finaleronde van de Eredivisie Cup tegen PSV. De ploeg van trainer Tommy Stroot stapte met een 4-2 nederlaag van het veld.

Binnen tien minuten kwam FC Twente via Renate Jansen op voorsprong. Na ruim een halfuur spelen tekende Bente Jansen voor de 2-0. In de tweede helft maakten Cheyenne van den Goorbergh en Renate Jansen er respectievelijk 3-0 en 4-0 van. Dankzij twee doelpunten van PSV in de blessuretijd eindigde de wedstrijd in 4-2.

Aankomende vrijdag gaat FC Twente op bezoek bij PSV voor de return. Dinsdagavond staat eerst nog het competitieduel met Ajax op het programma.