FC Twente Nieuws

FC Twente Vrouwen wederom live op televisie

FC Twente Vrouwen wederom live op televisie

De wedstrijd tussen de vrouwen van FC Twente en Barcelona in de UEFA women's Champions League is live te zien op TV Oost, dat meldt RTV Oost op haar eigen website. De wedstrijd staat aankomende woensdag gepland om 18:30. De uitzending op televisie begint om 18:20.

[google]Vorige week werd er nipt met 1-0 verloren van de Catalanen. Het was een terechte nederlaag en de vrouwen mogen van geluk spreken dat het bleef bij dat ene doelpunt. Voor de return in de Grolsch Veste zal daardoor het strijdplan van de vrouwen anders zijn.

FC Twente boekte afgelopen zondag een moeizame overwinning op laagvlieger Achilles'29. Vlak voor tijd maakte invaller Ellouzi het winnende doelpunt. Nu wacht FC Barcelona. Het wordt een lastige opgave om door te bekeren, aangezien de Spaanse Vrouwen het de laatste wedstrijden erg goed doen. Inmiddels zijn er al meer dan 5500 kaarten verkocht, die nog steeds verkrijgbaar zijn op de officiële website van FC Twente of in de fanstore.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties