FC Twente Nieuws

FC Twente Vrouwen wint belangrijke topper van Ajax Vrouwen

FC Twente Vrouwen wint belangrijke topper van Ajax Vrouwen

FC Twente Vrouwen heeft de topper met Ajax Vrouwen winnend afgesloten. De ploeg van Tommy Stroot won in eigen huis met 2-1 van de Amsterdammers. Beide Twentse doelpunten kwamen op naam van Vfl Wolfsburg huurling Anna-Lena Stolze. De Duitser maakte haar debuut in de Eredivisie Vrouwen.

Door de overwinning is het gat met Ajax Vrouwen verkleind tot slechts twee punten. Het gat met koploper PSV Vrouwen is nu negen punten. Met nog twee wedstrijden te gaan in de reguliere competitie heeft FC Twente Vrouwen zich al geplaatst voor de kampioenspoule van de play-offs.

De Tukkers verdedigen hierin de titel. Voor aanvang van de play-offs worden de verzamelde punten van alle ploegen gehalveerd. Bij een oneven puntenaantal zal deze naar boven worden afgerond. Uitgaande van de huidige stand start FC Twente Vrouwen met een achterstand van slechts vier punten. Er is dus nog van alles mogelijk.

[google]

Komende vrijdag staat voor FC Twente Vrouwen de volgende topper op het programma. Dan gaat de ploeg op bezoek bij PSV Vrouwen voor de terugwedstrijd van de eredivisie cup. De eerste wedstrijd in Enschede werd met 4-2 gewonnen door de Tukkers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties