FC Twente Nieuws

'FC Twente wil AZ-directeur Robert Eenhoorn als algemeen directeur'

'FC Twente wil AZ-directeur Robert Eenhoorn als algemeen directeur'

Vandaag is officieel bekend gemaakt dat Paul van der Kraan terugkeert bij FC Twente als algemeen directeur. Hij wordt de tijdelijke opvolger van Jan-Willem Brüggenwirth die al binnen vijf maand de wacht aan werd gezet. Van der Kraan blijft uiterlijk tot de zomer van 2022.

Het geeft FC Twente de tijd om in alle rust op zoek te gaan naar een geschikte opvolger. "Iedereen spreekt dat Nicojan Hoogma dan moet komen. Die is in de zomer vrij en geen gekke kandidaat vind ik. Ik denk dat de RvC wel weer een voetbalman aan gaat stellen", aldus Van Wissing bij ESPN.

De clubwatcher denkt te weten dat FC Twente aan gaat kloppen bij de algemeen directeur van AZ. "Ik denk dat je Eenhoorn ook niet moet uitvlakken, die naam zingt ook vrij vaak rond. Die heeft zijn project bij AZ al redelijk in de steigers staan."

Arno Vermeulen denkt niet dat Eenhoorn hiervoor te paaien is. "Ik kan het me niet voorstellen eerlijk gezegd. Alles kan in voetbal zeggen we altijd, maar hij gaat net heel snel weg bij AZ want dat blijft nog wel een paar jaren een interessant project."

"En ik heb altijd het idee dat hij ooit bij Feyenoord directeur wil worden, maar dan zal hij wel een iets overzichtelijker moment kiezen dan nu. Maar FC Twente lijkt me nou niet zo';n enorme uitdaging oor hem?"

Van Wissing is het hier niet mee eens: "Er is best veel perspectief natuurlijk bij FC Twente. Het is historisch gezien nog altijd de vierde club van Nederland, er is veel mogelijk, volle stadions én je hebt er veel te winnen op dit moment. Ik zeg ook niet dat hij het doet, maar die kaart gaat FC Twente wel spelen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties