FC Twente Nieuws

FC Twente wil doelpuntenmachine uit Oldenzaal vastleggen

FC Twente wil doelpuntenmachine uit Oldenzaal vastleggen

Niet alleen bij het eerste elftal, maar ook Jong FC Twente zal deze zomer een flinke metamorfose ondergaan. Het tweede elftal van de Tukkers gaat flink op de schop om komend seizoen goed voor de dag te kunnen komen in de derde divisie. Geld om spelers te kopen is er niet en hoofd jeugdopleidingen Michel Jansen richt zich dan ook op de transfervrije spelers. Jansen organiseerde zogenaamde talentendagen en lijkt hier de nieuwe spits te hebben gevonden.

Het betreft de 24-jarige Rens van Benthem uit Oldenzaal. De spits speelt bij Quick '20 dat net als Jong FC Twente uitkomt in de derde divisie. FC Twente wil Van Benthem graag overnemen, maar heeft nog geen akkoord. "Wij denken dat Rens een belangrijke rol voor ons kan vertolken in de derde divisie, maar hij heeft ook nog andere opties." Van Benthem speelde het afgelopen 34 wedstrijden voor Quick '20. Hij was 28 keer trefzeker en was daarnaast goed voor 11 assists.

[google]Vorige maand zei Quick-trainer René Nijhuis in de Tubantia het volgende over zijn spits. "Rens heeft ontzettend veel in zichzelf geïnvesteerd en op basis van zijn werkethiek heeft hij verdiend waar hij nu staat. Hij werkt zich elke training en wedstrijd een slag in de rondte. Technisch kan Rens nog veel bijleren, maar ook tactisch zit er nog veel rek in. Daar tegenover staat wel dat hij heel doelgericht is en dat hij veel doelpunten maakt die belangrijk zijn. Hij verspreidt zijn doelpunten goed. Ook heeft Rens een enorme bewegelijkheid en diepgang.”

Enquête Twente Insite

Om u ook in de toekomst op de juiste manier te kunnen bedienen vragen wij enkele minuten van uw tijd om deel te nemen aan onze enquête. De enquête is anoniem en de gegevens zullen enkel worden gebruikt om de prestaties van Twente Insite te verbeteren. Alvast onze dank voor het invullen van de enquête.

Klik hier om naar de enquête te gaan.

Foto: Ron Jonker / Sportfoto Oost
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties