FC Twente Nieuws

FC Twente wil felbegeerde Antonucci van AS Monaco

FC Twente wil felbegeerde Antonucci van AS Monaco

In de jacht naar een aanvallende middenvelder is FC Twente onder andere uitgekomen bij de Franse topclub AS Monaco. Dit meldt het Belgische DHNet. FC Twente zou interesse hebben getoond in de 20-jarige middenvelder Franco Antonucci die afgelopen seizoen werd verhuurd aan FC Volendam. De ploeg waar de Tukkers linksback Gijs Smal vorige maand van over wisten te nemen.

De Belg Antonucci staat al jaren te boek als groot talent en maakte in 2015 de overstap van Anderlecht naar Ajax. Twee jaar later maakte hij de overstap naar het Franse AS Monaco dat hem afgelopen seizoen verhuurde aan de Wijdbroeken.

Hier kwam hij tot 20 optredens waarin hij elf keer scoorde en vijf assists leverde. Hiermee had hij net als Smal een groot aandeel in de goede prestaties van de Volendamse formatie.

[google]

FC Twente is niet de enige club die interesse heeft getoond. Ook Anderlecht wil het talent terughalen en ook Standard Luik van Michel Preud'homme is in de race evenals AZ en PSV. Antonucci heeft nog een contract tot medio 2022, maar mag de club verlaten op huurbasis. Standard Luik deed al een poging inclusief optie tot koop, maar deze werd afgewezen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties