FC Twente Nieuws

FC Twente wil stunten met Jürgen Locadia

FC Twente wil stunten met Jürgen Locadia

In de zoektocht naar een tweede spits heeft Jan Streuer zijn oog laten vallen op Jürgen Locadia, zo meldt Ten Voorde van de TC Tubantia. De voormalig spits van PSV staat momenteel onder contract bij het Engelse Brighton & Hove Albion FC waar hij niet hoeft te reken op speelminuten en lijkt te mogen vertrekken.

Het zou een stunt zijn want Locadia was in zijn tijd bij PSV één van de smaakmakers. Hij speelde 176 officiële wedstrijden in het shirt van de Eindhovenaren waarin hij 62 keer scoorde en 39 assists leverde.

De afgelopen jaren gaat het wat minder met de inmiddels 27-jarige spits. Na zijn eerste seizoen in Engeland werd hij verhuurd aan TSG Hoffenheim, maar dat bleef bij slechts een half jaar.

FC Cincinnati

Direct daarna werd hij verhuurd aan FC Cincinnati, de oud-werkgever van Ron Jans. Hier verbleef hij anderhalf jaar op huurbasis, maar de Amerikaanse club lijkt niet voornemens om hem definitief over te nemen van Brighton.

[google]

Doorlopend contract

Locadia heeft bij de club die afgelopen seizoen ternauwernood ontsnapte aan degradatie uit de Premier League, nog een contract tot medio 2022. Dit houdt in dat de club de speler hoogstwaarschijnlijk het liefst zal willen verkopen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties