FC Twente Nieuws

FC Utrecht maakt potentiële opvolger Zerrouki belangrijkste transfertarget

FC Utrecht maakt potentiële opvolger Zerrouki belangrijkste transfertarget

Mees Hoedemakers is één van de spelers die op het lijstje staat bij FC Twente als potentiële vervanger van Ramiz Zerrouki. De 24-jarige middenvelder speelt momenteel voor sc Cambuur waar hij in het bezit is van een aflopende verbintenis. FC Twente is echter niet de enige ploeg die hem in het vizier heeft.

Volgens Jeroen Kapteijns van de Telegraaf heeft ook FC Utrecht een bovengemiddelde interesse in de speler die zijn jeugdopleiding genoot bij AZ Alkmaar. Hoewel zijn contract nog maar tien maanden doorloopt, wil de club uit Leeuwarden de hoofdprijs.

"De 24-jarige middenvelder, die zijn opleiding bij AZ genoot, is al geruime tijd een van de betere spelers bij SC Cambuur. Bronnen rond de Friese club verwachten dat de vraagprijs 1,5 à 2 miljoen euro zal bedragen. FC Utrecht geeft in de regel niet meer dan rond de 1 miljoen euro uit voor transfersommen", aldus Kapteijns.

"Hoedemakers wordt ook in verband gebracht met FC Twente, waar hij op het lijstje staat als de club uit Enschede alsnog tot overeenstemming zou komen met Feyenoord over Ramiz Zerrouki. De verwachting is, dat Feyenoord die interesse weer actualiseert nu Fredrik Aursnes definitief is verkocht aan Benfica voor 15 miljoen euro."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties